För den som behöver hjälp med städningen

Tjenare gott folk och välkomna till min blogg. Idag tänkte jag börja dagen på det bästa sättet jag vet, genom att skriva ett inlägg. Det kommer idag handla om min mamma och hennes flytt samt den hjälpen hon fick av Pigges Städservice när det kommer till städ i Helsingborg.

Min mamma börjar bli äldre nu, vilket har inneburit att hon inte längre känner sig manad för att bo ensam i sin lägenhet. För ett tag sedan kom tiden för henne att flytta in på ett äldreboende, något som har gjort gott för henne. Hennes flytt blev ganska snabb och hastig, det kändes inte riktigt som att man hängde med i svängarna. Eftersom allt skulle gå på så fort fick inte jag tiden till att kunna hjälpa mamma lika mycket som jag hade velat. Jag hade möjligheten att hjälpa henne med flytten av hennes grejer men jag kunde tyvärr inte hjälpa henne med städningen efteråt, hon kunde inte ta hand om den själv heller med tanke på hennes tillstånd. Därför letade jag snabbt upp ett företag som kunde hjälpa oss på så kort varsel, det blev att vi vände oss till Pigges Städservice för att få hjälp med städ i Helsingborg. Det underlättade väldigt mycket att mamma kunde få den hjälpen av dem, det gjorde att jag inte alls behövde stressa så mycket för att hinna med flyttstädningen. Jag tror även att det var skönt för mamma, det gjorde att hon kunde ta det lugnt och bo in sig på äldreboendet istället. Personligen är jag väldigt tacksam gentemot det här företaget då de kunde ge oss den hjälpen vi behövde på så kort varsel. Om jag i framtiden skulle behöva någon typ av hjälp med städ i Helsingborg vet jag att jag med störst sannolikhet kommer vända mig till Pigges Städservice igen, att få så bra service och städhjälp är inget man tar förgivet.